Hvordan arrangerer du et intimt bryllup? Vi giver tips!

I de senere år er vi blevet mere eller mindre vant til store bryllupper, men det ændrer sig! Flere og flere forlovede par vælger en lille og intim fest, deltog kun af familie og nære venner. Og vi fra Zankyou bifalder dette! Ud af døren med regler – gør hvad du vil! Flere og oftere vælger at holde det intimt, at virkelig gå til brylluppet i deres drømme.

Et intimt bryllup betyder ikke nødvendigvis, at du skal til et lille og simpelt bryllup … En kortere gæsteliste giver dig plads til at gå helt ud. Uanset om det drejer sig om økonomiske overvejelser eller fordi du ønsker at gå til det ultimative personlige bryllup – ved et intimt bryllup har du mulighed for at tænke på hver eneste detalje. Sådan organiserer du et intimt bryllup i kun 5 trin!

Trin 1. Bestem antallet af gæster
Trin 2. Vælg et sted
Trin 3. Tilpas bryllup ceremoni
Trin 4. Organiser cocktail og banket
Trin 5. De sidste detaljer

Det er vigtigt at informere dine gæster om den type bryllup, du har valgt. Fortæl dem, at du vælger en intim og afslappet indstilling, hvor du kun har inviteret de vigtigste folk – så du behøver ikke at redegøre for ikke at invitere den onkel, du ikke har set i 20 år. Selvom din familie ikke er enig i dette, er det vigtigt, at de er opmærksomme på dette! I sidste ende skal du gøre hvad der gør dig glad selv, og de vil også forstå det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *